IKSHS, Sesioni Shkencor 23.11.2017

  • “Evidentimi i Sportit te Volebollit Shqiptar, Krahasimi i Viteve 2010-2017”, 2017 Mundesite e Zhvillimit,  Dr. Enkeleida Lleshi IKShS 2017.
  • “ANALIZË   E  PËRGJITHSHME STATISTIKORE. Europa League , Femra-Meshkuj 2016-2017”, 2017, Dr. Enkeleida Lleshi. IKShS 2017.  
  • “Vleresimi i Postures me ane te paisjes Zebris tek studentet e UST”, Dr. Genti Pano.  
  • “Agresioni ne lojen e futbollit mosha 14-18 vjec”, MSc. Arben Bici 
  • “ECURIA E EKIPEVE KOMBETARE NE BASKETBOLL NE VITET”, MSc. Migena Plasa.  
  • “Tempet e rritjes së treguesve antropometrik me nxënësit e moshës 6-18 vjeç në Shqipërinë e mesme të veriut dhe të jugu”, Prof. Dr. Arbert Karriqi.