Loading ...
Updates
  • Prof. Dr. Lumturi Markolaj; MSc. Genti Pano “Forca shtytëse e kaviljes, raporti ndërmjet subjekteve sedentarë dhe atyre që merren me AF & sport”

  • ROJET BREGDETARE

  • KONFERENCA E PARË NDËRKOMBËTARE SHKENCORE E SHKENCAVE SPORTIVE ‘’DREJT SË ARDHMES”

  • KODI PIC I UNIVERSITETIT TË SPORTEVE TË TIRANËS

Welcome to Sports Research Institute

Presentation SRI

Click here to see
the presentation of Sports Research Institute

Click here for more